Koje usluge nudimo?Usluge


Digitalna štampa

digitalna stampa

Digitalna štampa

Ovo je najtraženiji vid štampanja srednjih tiraža kolorne štampe na tabaku maksimalne dimenzije do 330mmx483mm. Željeni tiraž moguće je odštampati na velikom izboru papirnih i PVC materijala.
Ova vrsta štampe idealna je za vizit karte, flajere, fascikle, pozivnice, diplome, kese, CD/DVD nalepnice i kutije, ambalažu i mnoštvo drugih proizvoda.

Štampa velikog formata

plotovanje stampa velikog formata

Štampa velikog formata

Ovu vrstu štampe vršimo putem digitalnih ink-jet plotera iz rolne na različitim materijalima maksimalne širine do 105cm. Zahvaljujući ovoj vrsti štampe moguće je napraviti proizvode velikih formata kao što su baneri, roll up-ovi, zidna grafika, autografika i dr.

Katovanje

ricovanje katovanje

Katovanje

Katovanje je sve traženije jer pruža mogućnost prosecanja folije po različitim oblicima. U kombinaciji sa štampom i transfer folijom omogućava bezgraničnu kreativnost u pogledu brendiranja, izradi stikera, tzv. ricovanje...

Grafička dorada

graficka dorada stampanog materijala

Grafička dorada

Da bi svaki vaš materijal izgledao besprekorno možemo vam ponuditi mašinsko sečenje, bigovanje, savijanje, heftanje, booklet heftanje, doradu velikih formata, štancovanje, plastifikaciju toplu i hladnu, kaširanje, koričenje... Pozovite nas, tu smo da se dogovorimo i napravimo plan.

Priprema za štampu

priprema za stampu

Priprema za štampu

Ukoliko niste sigurni da su vaši fajlovi finalni, tu smo da Vam pomognemo. Proverićemo i prepraviti vaše fajlove za grafičku produkciju ili ćemo vas posavetovati i edukovati kako da to sami uradite.

Povezivanje Koričenje

tvrdi povez, meki povez, koricenje, spirala, lajsna, sraf nitna

Povezivanje Koričenje

Povezivanje vaših fajlova radimo mašinski što omogućava kvalitetnu izradu materijala u rekordnom roku. Na vama je da izaberete vrstu poveza, a mi smo tu da vas posavetujemo šta je najbolje u zavisnosti od štampanog materijala koji je potrebno povezati.

Plastifikacija

plastifikacija

Plastifikacija

Plastifikacija materijala učiniće da vaš proizvod dobije dodatni sjaj i zaštitu. Shodno vašim potrebama u mogućnosti smo da ponudimo tabačnu plastifikaciju do A3 formata, plastifikacija iz rolne do formata širine 50 cm i hladnu plastifikaciju velikih formata do širine 1,5m.

Kaširanje

kasiranje, kas pena, karton pena, lepenka

Kaširanje

Kaširanje omogućava da odštampanu sliku prenesemo na čvrstu podlogu koja može biti samostojeća i koja se može lako pričvrstiti na zid. Kaširanje radimo na kašir peni, forexu i lepenci.

Sublimacija

sublimacija, solje, majice

Sublimacija

Sublimaciona štampa predstavlja hemijski proces gde se boja sa transfer papira pod dejstvom toplote i pritiska prenosi na površinu za štampu. Svi materijali koji na sebi imaju sublimacijski premaz ili su napravljeni od poliestera pogodni su za sublimacionu štampu.

Montaža na terenu

montaza na terenu, brendiranje lokala

Montaža na terenu

Pružamo i uslugu montaže na zadatoj lokaciji. Ova vrsta usluge se uglavnom koristi za proizvode iz segmenta širokog formata - lepljenje folija, postavljanje panoa, banera, tabli, autografika itd.

Dostava

dostava

Dostava

Za potrebe vašeg biznisa vršimo BESPLATNU isporuku veće količine materijala na željenu adresu. Ukoliko imate potrebu za ovom vrstom usluge, neophodno je da pri poručivanju posla ostavite svoje podatke, kontakt telefon, željenu adresu i vreme isporuke.

Materijali

materijali, photo mat, rolna, paus, veliki formati, saten, satin, poster

Materijali

Imamo širok asortiman tabačnog papira i materijala iz rolne različitih formata i širina na kojima možemo štampati:

  • Plain Paper (offset papir) 80g/m2
  • Photo Matt 120 - 180g/m2
  • Photo Satin 220g/m2
  • Photo Canvas 220g/m2
  • Paus papir
  • OHP folija 100μm